De Klus Vakman amersfoort timmerman timmerbedrijf

   Werk  Regio
  Amersfoort
  Baarn en Soest

“ Voor klussen welke om extra aandacht en vakmanschap vragen ”

Ontwerp en uitvoering met lange levensduur

Als allround kwaliteits timmerman voer ik de volgende klussen uit:

Hang & Sluitwerk (meerpuntssluiting) - Meubel restauratie - Kastenwanden op maat - Sanitair - Onderhoud - Houtrot reparatie - Trap renovatie - Restauratie en renovatie werk - Keuken renovatie

Of het nu gaat om een kraanleertje vervangen of daklijst renovatie bij mij staan naast kwaliteit en vakmanschap, adviseren, betrokkenheid en service bovenaan. Kwaliteit is mijn specialiteit. Dit omvat diverse disciplines binnen het timmerbedrijf, waarbij ik in hoge mate creatieve oplossingen kan bedenken voor klussen die daarom vragen. Luisteren en inventariseren van uw wensen, in openheid, helderheid en duidelijkheid zijn voor mij vanzelfsprekend. Daarbij heeft U slechts één aanspreekpunt van opname tot uitvoering van het werk.

Ontwerp

Ook kan ik u van dienst zijn bij het uitdenken en ontwerpen van het uit te voeren werk. Daarbij ben ik vanuit betrokkenheid en creativiteit in staat om goede oplossingen te bedenken voor specifieke problemen. Het uiterlijk of het ontwerp, en de door u gewenste duurzaamheid of levensduur zijn keuzes die ik met u tijdens de opname overleg.

Offerte

Dit vertaal ik vervolgens in een open offerte waarin de kosten en materialen per onderdeel zijn gespecificeerd. Om dit alles te bereiken werk ik enthousiast, gedreven, nauwkeurig en resultaatgericht. Op deze wijze kan ik u klus realiseren in een duurzaam en kwalitatief hoogwaardig eindprodukt.