De Klus Vakman amersfoort timmerman timmerbedrijf

   Werk  Regio
  Amersfoort
  Baarn en Soest

“ Voor klussen welke om extra aandacht en vakmanschap vragen ”

Ik help u met de beste oplossing

timmerman klusbedrijfGraag stel ik mij aan u voor: Mijn naam is Kees van Wegen, timmerman en aannemer van beroep. Ik ben zelfstandig ondernemer die meer tijd wil gaan besteden aan kleinere timmerklussen en reparaties, waarbij ik het grotere werk graag voor gezien houd. Kwaliteit is mijn specialiteit. Vanuit mijn werkplaats in Kootwijkerbroek, werk ik voornamelijk in Amersfoort, baarn en Soest.

Werknemer

Als werknemer heb ik zeer brede werkervaring opgedaan als timmerman, uitvoerder en werkvoorbereider binnen het uitvoerend Bouwbedrijf, tot aan constructief tekenaar en ontwerper bij Ingenieursbureaus. Als timmerman heb ik inmiddels meer dan 20 jaar werkervaring opgedaan, en heb het vakmanschap in de jaren '90 geleerd bij Bouwbedrijf A. Huurdeman uit Soest, waar ik ook als uitvoerder werkzaam ben geweest.

Advies op maat

Het uitvoerende werk als allround timmerman spreekt mij het meest aan en daarmee wil ik u graag van dienst zijn in Amersfoort, Baarn en Soest. U moet er vertrouwen in hebben dat ik uw belang op de eerste plaats zet en de beste keuzes aan u adviseer. Dat vertrouwen geef ik u, door vanuit deskundigheid en ervaring verschillende mogelijkheden te adviseren.